0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MollyZillah Комплект от 5 сверхмощных скоби чанта chip размер от Неръждаема стомана голям размер 3 инча широки скоби чанта кафе храна chip размер на метал(1.6 инча, 5 снимка)

MollyZillah Комплект от 5 сверхмощных скоби чанта chip размер от Неръждаема стомана голям размер 3 инча широки скоби чанта кафе

BGN 6.59
Продуктът е наличен

Брой продукти

✅Голям & тежкотоварни : този метална скоба със силна мощната пружина,която може да попречи на притока на въздух или вода. ✅Ширина 1.6 см скоба chip размер като веднъж десен костюм размер за преносимо използване, можете да загерметизировать всички видове чанти храна, силна силата на притискане може да се запази чанти затворени и въздухът е плътен. ✅Здрави метални скоби : Висококачествени хромирани метални скоби от неръждаема стомана, прахозащитен и нержавеющие, никога не се чупят лесно и са трайни за използване. ✅Удобство : идеален за чипс, хляб, кафе чанти, хранителни торби или много други неща, идеална за запечатване на храна/на снек бара, чанти, запазване на свежестта на храната. ✅Важно : Моля, бъдете внимателни, за да не се захванете ръцете на детето си, защото се стяга за чипс малко остър. ✅Голям & тежкотоварни : този метална скоба със силна мощната пружина,която може да попречи на притока на въздух или вода .✅Ширина 1.6 см скоба chip размер като веднъж десен костюм размер за преносимо използване, можете да загерметизировать всички видове чанти храна, силна силата на притискане може да се запази чанти затворени и въздухът е плътен.✅Здрави метални скоби : Висококачествени хромирани метални скоби от неръждаема стомана, прахозащитен и нержавеющие, никога не се чупят лесно и са трайни за използване✅Удобство : идеален за чипс, хляб, кафе чанти, хранителни торби или много други неща, идеална за запечатване на храна/на снек бара, чанти, запазва храната прясна✅Важно : Моля, погрижете се за това, за да не ущипните на детето за ръка, защото се стяга за торба с чипове малко остър.

Подробни спецификации

Свързани продукти