0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Новороденото Реквизит За Снимки Момичета, Да Плета Бебешки Снимки Подпори Дантела Гащеризон Боди Екипировки Комплекти (Кожа Розов)

Новороденото Реквизит За Снимки Момичета, Да Плета Бебешки Снимки Подпори Дантела Гащеризон Боди Екипировки Комплекти (Кожа Розов)

BGN 7.99
Продуктът е наличен

Брой продукти

1).Марка : Coberllus. (Регистрирана търговска марка в Бюрото по патенти и търговски марки на САЩ.). 2).Този продукт се използва за правене на снимки.Надявам се, разбирате, че продукт може да бъде твърде голям, или твърде малък, за различните деца.Можете да се възползвате от допълнителна помощ или промяна на начина на снимане.Нашите снимки на модела само за сведение.). 3).Как да използвате : Някои бебета имат чувствителна кожа.Моля, внимателно ги измийте ръчно професионален вълнен шампоан, а след това го оставете да изсъхне преди използване.Ръчно изработени продукти, моля не се машинно пране, това ще се отрази ефектът на снимане на продукта. 4).Като се върна : Ако не сте доволни от нашите продукти, ние ви каним да ни пишете.Вашето удовлетворение е нашата цел.Ако искате да върнете продукт, моля, използвайте оригиналната опаковка, за да се върнете неизползваното, немити или повредени стоки. 5).Цвят на този елемент, може да се различават малко от резолюцията на екрана на компютъра или осветление снимки.Ние се опитваме с всички сили да се намали хроматическую аберрацию и се надявам, че ще можете да го разберат.Coberllus се фокусира върху новороденото реквизит за снимки съоръжения, опаковане, одеало, гащеризон, боди, душ подарък дизайн, производство и продажби в продължение на 10 години.

Подробни спецификации

Свързани продукти