0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
gotowoco 8 Стъклен Издънка на Ръчно изработени Стъклени Лифт с Метална Дръжка, Тежкотоварни Вакуум Панел Асансьор, Мощен Индустриален Стъклен Присосковый Лифт за Вдиг?

gotowoco 8 Стъклен Издънка на Ръчно изработени Стъклени Лифт с Метална Дръжка, Тежкотоварни Вакуум Панел Асансьор, Мощен Индустриален

BGN 19.19
Продуктът е наличен

Брой продукти

【Широко приложение】 : ръчно стъклена издънка с диаметър 8 инча, бързо монтиране на плоски, чисти, гладки и непорести повърхности с големи пространства чаши.Идеален за повдигане и преместване на много материали като гранит, стъкло, пластмаса, прозорци и домакински уреди.Товароподемност-190lb. 【Здрав материал】 : Стъклена издънка е изработена от каучук без миризма, висока якост на метални химикалки и основания от алуминиева сплав, по-трайно, отколкото обикновена. 【Гуманизированный дизайн】 : Здрава и ергономична дръжка за лесно повдигане, преместване и пренасяне.Използвайте твърдост и деформация на гумен шасито, за да се създаде вакуум и ще смучат стоки здраво с налягане на въздуха, за да се постигне целта на повдигане и обработка на стоката. 【Простото използване на】 : Първо натиснете на ръчна помпа няколко пъти, след това червена линия е скрита и произвежда достатъчно вакуум за вдигане, и за последен път натиснете лоста за освобождаване на вентила и червена линия скача, да се премахне. 【Показател червена линия предупреждава потребителя за всяка загуба на вакуум】 : Когато червената линия показва, че вакуум не е достатъчно, просто накачайте буталото, докато той не достигне 100% вакуумно налягане, без да махате чаша с целевия обект. ръчно стъклена издънка с диаметър 8 мм, - бързо монтиране на плоски, чисти, гладки и непорести повърхности с големи пространства чаши.Идеален за повдигане и преместване на материали като гранит, стъкло, пластмаса, прозорци и домакински уреди.Поставете чаша за ръце за целта, темата така, за да можем да видим червената линия, независимо от това, тя се появява при повдигане на товари, или не.Кликнете върху ръчна помпа няколко пъти, след това червена линия ще бъде скрита и се произвеждат достатъчно вакуум за повдигане.Натиснете лостчето на клапана, а червената линия се появи за отстраняване.

Подробни спецификации

Свързани продукти