0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Cabilock 4 Бр. Контейнери За Съхранение в Хладилника с Подвижна Сливным Чекмедже и Капак Product Saver Хладилник Организатор на Кофи Пресни Зеленчуци, Плодове, Кутия За Съхра?

Cabilock 4 Бр. Контейнери За Съхранение в Хладилника с Подвижна Сливным Чекмедже и Капак Product Saver Хладилник Организатор на

BGN 26.39
Продуктът е наличен

Брой продукти

Този продукт изящно изработен е и е здрава, и той широко се обичаме от повечето хора.Напълно използвайте пространство за съхранение на продукти и направете така, че хладилника изглеждаше добре организирани.Изящна изработка осигурява добра герметизирующий ефект.Автомобилът е направена от висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот.Продуктът е удобно извадят и да се използват, много удобен и издръжлив за домашна употреба.Хранителната контейнер в хладилника може да се използва за съхранение на зеленчуци, плодове, месо, съставки и други хранителни продукти.Описание търсите удобно и практично чекмедже за съхранение?Търсите здрава количка, която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият отделение за съхранение на пресни продукти, трябва да отговарят на вашите нужди.най-добрият избор за вас.Характеристики - Цвят : Прозрачен.- Материал : PP.- Размер : около 27. 00 X20. 00 X5. 50cm/ 10. 61 X7. 86 X2. 16in.- Размер : около 27. 00 X11. 00 X6. 00cm/ 10. 61 X4. 33 X2. 35in.- Контейнер за хранителни продукти в хладилника може да се използва за съхранение на зеленчуци, плодове, месо, съставки и други хранителни продукти.- Изящна изработка осигурява добра герметизирующий ефект.Автомобилът е направена от висококачествен материал, който има дълъг срок на служба.- Продуктът е удобно извадят и да се използват, много удобен и издръжлив за домашна употреба.- Напълно използвайте пространство за съхранение на продукти и направете така, че хладилника изглеждаше добре организирани.- Този продукт изящно изработен е и е здрава, и той широко се обичаме от повечето хора.Пакетът включва 4 x хладилника пресните кутии за съхранение.

Подробни спецификации

Свързани продукти