0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплект За Бродерия, Гоблени Комплект За Бродерия Горски Пейзаж Половин Кръстат Бод 40x25cm Предварително Напечатанная Бродерия САМ Starter Kit Включва Многожильную Цве?

Комплект За Бродерия, Гоблени Комплект За Бродерия Горски Пейзаж Половин Кръстат Бод 40x25cm Предварително Напечатанная Бродерия

BGN 25.66
Продуктът е наличен

Брой продукти

❤Материал : памук ,11 CT граф и цялостно проектиране на бродерия.(Трябва да бродира го себе си _BOS_. ❤100% точни предварително отпечатани комплекти на кръстат бод,това е много по-лесно, по-забавно и по-бързо да завърши。. ❤Описание : Модел на платно отпечатани, за да ви е по-лесно да бродирам, моля, не промокайте му, преди да завърши. ❤включва в себе си : Този дизайн кръстат бод трябва да бъде завършен 3-кичури с нажежаема жичка.Всяка линия, която ние предлагаме, се състои от 6 нишки, затова преди работа трябва да се раздели 6 нишки на две 3-нитевые линия. ❤вие ще бъдете горди с ръкоделието и привнесете цвят и забавен дизайн, за да направи живота си красив!.Описание на продукта Моля, превалируйте в натура.Отпечатъци достатъчно е 6-нитных вышивальных конци, предварително отпечатани върху платно.Платно, памук и лен.Можете да разкрасявам този модел на гобелене несподелена от конци.1.Кроссстичинг подобна на иглу и е едновековен изкуството на ръчно изработени, която се ползва от всички възрасти. 2.Пълна и цялостна бродерия за начинаещи и средни.Весели и красиви модели с игольчатыми топчета може да се покаже във вашия дом или подарък за любимия човек.3. След приключване може да се сложи в рамка и виси на стената.4.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще отговорим на вашите въпроси на английски език.

Подробни спецификации

Свързани продукти