0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Urban ReLeaf Течно Почистващо средство за устната кухина ! Успокояване на раздразнение. Скоростта на зарастване. Натурална морска сол. 4 грама, готови за употреба. Стомат?

Urban ReLeaf Течно Почистващо средство за устната кухина ! Успокояване на раздразнение. Скоростта на зарастване. Натурална

BGN 9.58
Продуктът е наличен

Брой продукти

Urban Re Leaf ТЕЧНО ПОЧИСТВАЩО СРЕДСТВО ЗА устната КУХИНА !Успокояване на раздразнение.Скоростта на зарастване. 100% Натурална морска сол. 4 грама, готови за употреба.Стоматологичен работа, тиранти, устата, венците и язви, ортодонтия, зъбни протези.Ако сте се борят с инфекцията или да искате да си травма на устата заживала по-бързо, това е най-доброто лечение, достъпни за правилното ПОЧИСТВАНЕ и УСПОКОЯВАНЕ на МЕКА тъкан.Начин на употреба : Използвайте след хранене и преди лягане.Не разбавляйте.Поставете 1-2 супени лъжици в устата си.Опитайте се да държи хоросан върху раздразнена кърпа.Плюе през 2-3 минути.Изплакнете не е задължително.Състав : Пречистена вода, Сол от Мъртво море, Сол от Средиземно море, алое вера, витамин е. Успокоява дразнене.Скоростта на зарастване. 100% Натурална морска сол. 4 грама, готови за употреба.Стоматологичен работа, тиранти, устата, венците и язви, ортодонтия, зъбни протези.Ако сте се борят с инфекцията или да искате да си травма на устата заживала по-бързо, това е най-доброто лечение, достъпни за правилното ПОЧИСТВАНЕ и УСПОКОЯВАНЕ на МЕКА тъкан. "Тези твърдения не са били оценени от администрацията по храните и лекарствата.Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или превенция на заболявания".

Подробни спецификации

Свързани продукти