0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
BCB Modded Rapid-Fire Контролер за безжичен контролер PS5. Оригинален контролер Playstation 5 е Съвместим с потребителски модулированным контролер PS5. Подгонянный с постоянна печа?

BCB Modded Rapid-Fire Контролер за безжичен контролер PS5. Оригинален контролер Playstation 5 е Съвместим с потребителски модулированным

BGN 20.49
Продуктът е наличен

Брой продукти

Функции на сензорния екран могат да работят или не работят поради процеса на гидрографической настройки, работата на вашия контролера.Това е контролер на трета страна, а не продукт на Sony.Този контролер, създаден за дистанционно управление Play station 5, осигурява вълнуващ гейминг опит, който добавя приключенски действие в живота.Просто заредете го с помощта на USB кабел Type C, преди да играе с дистанционно управление.Потребителски контролер за ps5 wireless осигурява отлични динамични адаптивни води, тактилна обратна връзка и вграден микрофон, интегрирани в гидрографический индивидуален дизайн.Разположение на бутоните на геймпада е оптимизирано благодарение на доброто проектиране на двоен аналогов стик.Освен това, ергономичен контролер чувствителен е по-бързо време за реакция и повишава точността в критични моменти.Изберете на игра, които придобиват едно допълнително измерение, благодарение на точна звукови ефекти, разрывающимся от съвместими с PS 5 дистанционно управление.След процесите на проверка на качеството, ние се придържаме към политиката на резервни части и осигуряваме искания от клиенти, поддръжка и връщане услуги.Просто се свържете с нас, като отидете в раздел История на поръчките > Името на продавача > Свържете се с продавача.

Подробни спецификации

Свързани продукти