0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Бритвенная Корона Сменное Зарядно Устройство и Четка за Електрическа самобръсначка Solo Почистване на Bursh USB Кабел за Данни Мощност Машинка за подстригване Solo Корон?

Бритвенная Корона Сменное Зарядно Устройство и Четка за Електрическа самобръсначка Solo Почистване на Bursh USB Кабел за Данни

BGN 10.76
Продуктът е наличен

Брой продукти

*Външен вид на задната част на мрежата, лека, за да обезвреди остатъчни косата. *бритвенная корона, Напълно безопасни при допир,нула дразнене на кожата. *Проектиран с немски остриета от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, могат да се почистват с вода. *За тези, които бреется един път на ден, това е идеалният избор, защото на сутринта можете да се бръснат по-активно. *За тези, които бреется един път на ден, това е идеалният избор, защото на сутринта можете да се бръснат по-активно.Основни характеристики : Бритвенная корона, Напълно безопасни при допир ,нула дразнене на кожата Бръснач Завъртане на главата за перфектна грижа на всяка повърхност .Бръснач завъртане на главата за перфектна грижа на всяка повърхност .бръснач зарядното устройство е Направено с висококачествени материали, защита от пренапрежения, Защита от претоварване работен ток, Защита от презареждането, Защита от късо съединение, за да се гарантира безопасно зареждане.Параметрите на един пакет : бритвенная корона*4 Бритвенное зарядно устройство*1 четка*1 Бритвенное зарядно устройство на Входа : AC 100-240 Изход : 4,3 В 70мА бритвенная корона Текстура материал : неръждаема стомана Тегло доставка : 0,5 грама на Размера на четката : 2.16*0.6*0.39 влез.

Подробни спецификации

Свързани продукти