0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Alto Метро Leather Card Case е Предназначена за iPhone 12 Mini (5.4 инча 2020 г.), Премиум Италиански кожен калъф-портфейл с дизайн на притежателя на картата (черен гарван)

Alto Метро Leather Card Case е Предназначена за iPhone 12 Mini (5.4 инча 2020 г.), Премиум Италиански кожен калъф-портфейл с дизайн

BGN 31.92
Продуктът е наличен

Брой продукти

[Италианска полнозернистая анилиновая кожа] Премиальная италианска кожа е мека на допир и лесно се улавя.Процесът на стареене естествена кожа развива уникален индивидуален цвят. [Slim Портфейла Card Holder Slot] Бърз достъп до заверка за самоличност и кредитна карта (максимум 2 карти) или някои парични средства 0,5 мм ръчно изработени от лек кожен калъф лесно се побира в джоба ви. [Защита от надраскване] Облицовка с три остриета осигурява по-висока-модерните за по-добра защита на екрана и обектива на вашия фотоапарат от удари и надраскване. [Безгрижен 180-дневна безплатна замяна] Ние гарантираме стоки марка alto от дефекти в материалите и изработката при нормална употреба в рамките на 180 дни.Имате въпроси?Свържете се с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогнем!. [Италианска полнозернистая анилиновая кожа] Премиальная италианска кожа е мека на допир и лесно се улавя.Процесът на стареене естествена кожа развива уникален индивидуален цвят. [Slim Портфейла Card Holder Slot] Бърз достъп до заверка за самоличност и кредитна карта (максимум 2 карти) или някои парични средства 0,5 мм ръчно изработени от лек кожен калъф лесно се побира в джоба ви. [Защита от надраскване] Облицовка с три остриета осигурява по-висока-модерните за по-добра защита на екрана и обектива на вашия фотоапарат от удари и надраскване.Прост лесно в чантата си за телефон, който носи удобен начин на живот.С помощта на джоба, в джоба за телефон можете лесно да съхранявате своите карти и парични банкноти, без да има при себе си друг в чантата си.Колко удобно!Нова серия метро осигурява идеална защита от три страни.Благодарение на напредналите технологии и точни проекти джобове са станали по-здрави, тънки и леки.Той е подходящ за вашия i Phone с идеална защита и мек допир. [Италианска полнозернистая анилиновая кожа] Премиальная италианска кожа е мека на допир и лесно се улавя.Процесът на стареене естествена кожа развива уникален индивидуален цвят.[Slim Портфейла Card Holder Slot] Бърз достъп до заверка за самоличност и кредитна карта (максимум 2 карти) или някои парични средства 0,5 мм ръчно изработени от лек кожен калъф лесно се побира в джоба ви.[Защита от надраскване] Облицовка с три остриета осигурява по-висока-модерните за по-добра защита на екрана и обектива на вашия фотоапарат от удари и надраскване.

Подробни спецификации

Свързани продукти