0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MobiFren Wireless Bluetooth накрайници за уши - намаляване на шума Премиум Стерео Звук, Метално Ухо с Мобилно приложение BodySmartphone-Магнитни слушалки за спорт, Джогинг, Защита от и?

MobiFren Wireless Bluetooth накрайници за уши - намаляване на шума Премиум Стерео Звук, Метално Ухо с Мобилно приложение BodySmartphone-Магнитни

BGN 119.20
Продуктът е наличен

Брой продукти

[Двойни батерия] - Конструкция с две батерии осигурява MFB-E7100 до 7,5 часа непрекъснато слушане и само 1,5 часа за зареждане. [Висококачествен звук] Кодек Qualcomm apt-X, кодек AAC и технология настройки MST Mobi Fren осигуряват отлично качество на звука. [Стабилността] - Магнитна конструкция на корпуса на ухото позволява наушникам защелкиваться заедно.Идеален за окачване на слушалки на врата или лесно съхранение. [Multi Music Mode] - Изберете един от седем различни музикални режими, за да се подобри значително качеството на слушане. [Анти-кражба функция]-Никога не губете и не забравяйте за своите слушалки навсякъде!Анти-кражба функция дава сигнал на алармата от телефона си всеки път, когато слушалката се отклонява твърде далеч от вашето устройство.Аудио кодек Qualcomm apt X, кодек AAC и технология настройки Mobifrens MSTS осигуряват отлично качество на звука.Изберете един от 7 различни музикални режими, за да се подобри вашето изживяване при слушане.Той е много лек на тегло и позволява да се движите свободно, без да се чувствам тромава. 4 цвят са на разположение.Технология настройки Mobifrens, MSTS (Mobifren Sound Tuning System) осигурява най-добрите настройки на звука е идеален за слушане.Патентована технология настройки Mobifrens адаптира звукова по за подобряване на общото качество на звука и намаляване на умората на слушателя.

Подробни спецификации

Свързани продукти