0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Life Diaries Heated Eyelash Curler With 4 Temperature Modes LED Displays USB-Rechargeable Portable Beauty Eye Makeup Tools Natural Curling&Long-lasting Make-Up Tool Lash Curler for Women (Green)

Life Diaries Heated Eyelash Curler With 4 Temperature Modes LED Displays USB-Rechargeable Portable Beauty Eye Makeup Tools Natural

BGN 17.60
Продуктът е наличен

Брой продукти

1.Показване на промени в температурата и зареждане на батерията. 4 ниво на контролирана температура (60/70/80/90℃). 2.За извиване на миглите използват USB зареждане, можете да го зарежда по всяко време и на всяко място, независимо от вида на куплунга, може да се зарежда и да се използват, удобно и екологично безопасно. 3.No Обида на мигли и надежден контрол на температурата : Изолиран зъбен гребен и дизайн бразда изолация подложки tutelar го правят без да се вреди на кожата или на миглите.Проверявайте и контрол на температурата с помощта на екрана по всяко време, че тя е надеждна. 4.След 10 минути на захранването, автоматично ще се изключи.Дизайн на постоянна температура прави ефект на вълна миглите или на възраст най-доброто, без да се повреди, безопасни и сигурни. 5.Нашите маши за коса с топъл за мигли-перфектния подарък за вашите момичета, като майка, съпруга и приятелка.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се С НАС!Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор веднага!.Нагретая корона за извиване на мигли грим приема ергономичен дизайн radian, идеален за кривата на миглите, създава един дълъг и лъскав ефект на вълна, помага да се създаде изискан грим за мигли.Ще Получите трайни богата мигли без пресоване или слепване на горната част век с помощта на къдрене маша за мигли в стил пера с подгряване.Насладете се на устойчиви, драматични завитыми миглите само за няколко секунди.Създаден, за да отговарят на всички форми и размери на окото, както и да създаде максимална лифтинг и къдря за прекрасен, очарователен поглед, който отнема няколко секунди и ще продължи през целия ден.

Подробни спецификации

Свързани продукти