0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
На основата на мълния,Найлонови Кабелни Връзки За Връзване на багаж на Пратката,Сверхдлинный 8 - метрова Ролка кабел с Конектори - без Ножица-1 бр./опаковане.

На основата на мълния,Найлонови Кабелни Връзки За Връзване на багаж на Пратката,Сверхдлинный 8 - метрова Ролка кабел с Конектори

BGN 10.39
Продуктът е наличен

Брой продукти

Найлон. Регулируема дължина осем метра (26,2 фута) кабел цялата дължина на ролка може да бъде изрязана на различна дължина в съответствие с вашето приложение. Слънчевата светлина бързо се запазва ефективност в диапазона от -40°F до 302°F (-40°C до 150°C). Гъвкавост : Изисква се в широка гама от помещения, включително жилища, ателиета,гаражи, офиси,фабрики и т.н. ☀ Опаковка : 1 ролка кабел с дължина осем метра + 6 конектори.Временно обвързване на багаж на летища,железопътни и автобусни гари по време на пътуване.Използването в дейности на открито, като например фиксиране на палатки.Книговезки машини, оборудване,кашони,продукти и др.in заводи.Задължителен дърва за огрев,водопроводни тръби,инструменти и др.in къща и гараж.Да Не се използва извън законодателството, особено в ситуации, които изискват сигурност, товароподемност трябва да бъде потвърдено преди използване.Не позволявайте на деца или неполному интелект да го използвате самостоятелно, за да се избегне ненужна болка.Редовна проверка е необходима за продължително използване в специални условия.Дължина на каишка : 8 м / 26,2 метра в ролка.Ширина на каишка : 9 мм / 0,35 инча.Стандартен брой конектори : 6 бр плюс 2 допълнителни.Максимална весовая натоварване : 12,5 кг / 27,6 паунда на бройка. 1. Поставете кабела на основата на осветление в единия край на съединителя и го фиксирайте. 2. Увийте предмет на кабела и нарежете го на подходяща дължина. 3. Поставете кабела в другия край на съединителя и го затегнете. 4. Вдигнете щик нагоре, за да отключите кабел.Условия за кандидатстване : Временно обвързване на багаж на летища,железопътни и автобусни спирки и по време на пътуване.Използването в дейности на открито, като например фиксиране на палатки.Книговезки машини, оборудване,кашони,продукти и др.in заводи.Задължителен дърва за огрев,водопроводни тръби,инструменти и др.in къща и гараж.Приятелско напомняне : да Не се използва извън законодателството, особено в ситуации, които изискват сигурност, товароподемност трябва да бъде потвърдено преди използване.Не позволявайте на деца или неполному интелект да го използвате самостоятелно, за да се избегне ненужна болка.Редовна проверка е необходима за продължително използване в специални условия.

Подробни спецификации

Свързани продукти