0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Компрессионный Фитинг с Фитил, 4ШТ 304 Неръждаема Стомана Съвет Бърз Винт Направо През Диафрагмата Инсталация Съединение, Твърд Маркуч Преобразуване Тръби(Ф85)

Компрессионный Фитинг с Фитил, 4ШТ 304 Неръждаема Стомана Съвет Бърз Винт Направо През Диафрагмата Инсталация Съединение, Твърд

BGN 63.28
Продуктът е наличен

Брой продукти

Подходящ за тежък маркуч преобразуване на тръбата и нуждите реже случай на стената и дъски.Подходящ за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, височинна работа и може да елиминира несъвършенствата, причинени от невнимателно, заварени, заваряване, не се изисква.Тънко отшлифованная специална технологична повърхност прави усещането на ръцете лъскава и нежна, интериор чисти и ярки, а линийка може точно да се контролира.Тип на инсталиране на ферруле опазване на околната среда и за многократна употреба, лесен за работа, лесен за ползване и без за това да се разруши, разрушава традиционния метод на инсталация.Притежават здрав материал, високо устойчив на натиск, герметичностью и многократным монтаж, прост и лесен монтаж и поддръжка, безопасна и надеждна работа.Характеристика : 1. Обладайте твърда връзка, висока устойчивост на натиск, герметичностью и повторно инсталиране, лесен и удобен за инсталиране и поддръжка, безопасна и надеждна работа 2. Подходящ за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, височинна работа и може да елиминира несъвършенствата, причинени от невнимателно, заварени, заваряване, не се изисква 3. Фино счукан със специална отростчатой повърхност, усещане за ръце гланц и лек интериор, чист и светъл, и владетел може точно да се контролира 4. Тип на инсталиране на ферруле опазване на околната среда и за многократна употреба, лесен за работа, лесен за ползване и без за това да се разруши, да се прекъсне традиционен метод на инсталация 5. Подходящ за тежък маркуч преобразуване на тръбата и нуждите реже на стената и дъска Спецификация повод : Тип деталя : Щуцер щамповането Ферруле Материал : неръждаема стомана 304 Цел : Случаят където труден тръба се превръща в маркуч и трябва да се проведе през стената и дъска Диаметър модели на трансформация(твърда тръба x маркуч) : Approx. 6 x 4mm / 0.2 х 0.2 in 8 x 5mm / 0.3 x 0.2 in 8 x 6 mm / 0.3 x 0.2 in 10 x 6.5 mm / 0.4 x 0.3 in 10x8 мм / 0.4 x 0.3 in кръст Бод Пакет Списък : 4 x Съвет Компрессионный фитинг.

Подробни спецификации

Свързани продукти