0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
wmlzhen Вратата Обратно на Притежателя на хартиен носител Кърпи U-Образна Двуслойни Желязната Кука, Без Инсталиране на Притежателя на Хартия на Ролка Титуляр на харти?

wmlzhen Вратата Обратно на Притежателя на хартиен носител Кърпи U-Образна Двуслойни Желязната Кука, Без Инсталиране на Притежателя

BGN 50.88
Продуктът е наличен

Брой продукти

Желязо. [Лесен достъп]Побира ролкови хартиени кърпи стандартен размер, отидете където пожелаете, за да предоставят на хартиени кърпи за необходимо, никога повече не завършва тоалетна хартия!. В банята на притежателя на ролка за съхранение на багаж или хартиени кърпи за ръце е много приложим и може да се използва на места, като например у дома, хотели, бани, тоалетни, обществени места, развлекателни и други подобни. [Простотата на дизайна]Стилен дизайн с плавни линии и меки завои придава на вашата баня, лесен и стилен външен вид.Повърхността не избледняват и не променя цвета си с течение на времето. [Избягвайте инсталация]Добавете допълнително хранилище, без всичко това.Меки скоби лесно се плъзгат по дверцам шкаф за бързо и безпроблемно инсталиране.Никакви средства не се изисква.Идеални за апартаменти, отдавани под наем жилища или джипове. [Гаранция обслужване]Ние сме много професионални продавачи.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля, пишете ни по електронната поща.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Моля, не се колебайте да се купуват, за вашия район.Описание на продукта : Име на продукта : U - образна двойна кука ковано желязо врата, преди вида на притежателя плат цвят : бял Материал : желязо Размер : 17 см дължина и 7 см в ширина и на 19,5 см височина Пакет : с опаковка тегло : 230 g Характеристики на продукта : Дизайн на задната врата, 2 U - образна лети куки, който може да бъде окачен на вратата на гардероба и се използват за настаняване на парцали, салфетки и други малки инструменти.

Подробни спецификации

Свързани продукти