0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Регулируема Панта Плетене на една Кука Аксесоари За Плетене на една Кука, Посребрени Медни Пръстени Ръчно изработени, По-Бързо Плетене на една Кука, Разширено Пръс?

Регулируема Панта Плетене на една Кука Аксесоари За Плетене на една Кука, Посребрени Медни Пръстени Ръчно изработени, По-Бързо

BGN 8.79
Продуктът е наличен

Брой продукти

【Лесно за носене】Пръстен леко приоткрыто, така че е лесно да се плъзга в пръстен.Просто обърнете водещ пръстен прежда, за да се сложи я на лявата или на дясната си ръка. 【Регулируем пръстен панти плетене】Специално предназначен за любителите на плетене на вълнени кутии.Той може да предпази пръстите и ускоряване на плетене.Плетене на една кука контур Као Йонг паралакс умения, не ръждясва, здрава и регулируема. 【Плетене украса пръстен】Това е едновременно и оплетка пръстен, и ежедневното украса павлином, което може да бъде привлекателна всеки път, когато го носите. 【Защита на пръстите】Повече никакви мехури на пръстите.Прежди повече не гори.Той може да предпази пръстите и ускоряване на плетене. 【Форма на павлина】Добавете ретро аромат.Регулируема и лесно отваряне на панти леко с пръсти, за улесняване на свличане на прежди навътре и навън, за да заключите прежда на място.Това е един изискан подарък за приятелки, съпруги и приятелки.

Подробни спецификации

Свързани продукти