0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
2 Pack 100W UVA Греющаяся Точков Топлинна Лампа Мека Бяла Светлина Стъклена Топлинна Лампа за Влечуги и Земноводни (бял + черен)

2 Pack 100W UVA Греющаяся Точков Топлинна Лампа Мека Бяла Светлина Стъклена Топлинна Лампа за Влечуги и Земноводни (бял + черен)

BGN 54.64
Продуктът е наличен

Брой продукти

✅Е идеален за широк спектър от влечуги и земноводни, включително раци-отшелници, брадати дракони, костенурки, морски костенурки, гекони, змии (питони, удавов и т.н.). ✅ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ:Тази лампа осигурява UVA-лъчи и топлина : за дневни влечуги, като помага да се създаде рай в местообитанията на влечугите.Стимулира естественото въздействие на слънчева светлина за здравословен рептилию. ✅НОЩНИ СВЕТЛИНИ: Този инфрачервен нагревател осигурява светлина и топлина, а също и повишава температурата на атмосферния въздух в съответствие с изискванията на хладнокровных животни.Повишава температурата на въздуха на околната среда, създава зона на отопление за терморегуляции.Сега лунно стъкло, не боядисани и не е покрито с покритие. ✅Фокусиране на лъча на светлината : Използвайте съответния зажимным светильником. 100 W/110 В, водоустойчив и взривозащитен.Загрейте област по ваш избор, са подходящи за Вашите влечуги. ✅Не съдържа опасни и токсични вещества - е подходяща за стандартната американска контакти E27 с мощност 100 Вата и по-горе.Предимство : 1. Имитация на UVA-лъчи в спектъра на естествената светлина (ленти от 320 до 400 нанометра). 2. Осигуряване на топла температура на изсъхване на въздушното слънцето за околната среда влечуги, така, че те да могат пълноценно загряване на тялото в слънцето, за подобряване на повърхността на кожата и subcutaneous температурата, но също така може да се създаде слънцето и околните лъчи UVA на околната среда може да подобри апетита влечуги, увеличаване на низложение цвят влечуги, и спомагат за преработването на храната. 3. Насърчаване на семейно поведение на възрастни влечуги по време на размножителния период, Как ефективно да се подобри живот на лампата : 1. При леки използване да не се правят на панта разпределителната кутия, за да се избегнат вибрации, това сериозно ще намали срока на експлоатация на лампата. 2. Не свързвайте термостат и друго оборудване за използване, защото термостата ще доведе до честото превключване лампа, живот на лампата.Използването на термостата Опитайте се да използвате мультитемпературный точков контролен термостат (използването на термостата няма да навреди на лампа гаранция) Предупреждение Прекомерното излагане на UVA причинени эритему, слънчеви изгаряния и други негативни последствия, така че количеството е много важно, е важно да се вземат слънце в различно време на естествено осветление като за сравнение.

Подробни спецификации

Свързани продукти