0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Healifty 50 бр. Калъфи За Седалките на Тоалетната чиния Водоустойчив Преносим WC Възглавница За Тоалетна Възглавница За Тоалетна Хартия Мат За Тоалетна Подложка за Пъту?

Healifty 50 бр. Калъфи За Седалките на Тоалетната чиния Водоустойчив Преносим WC Възглавница За Тоалетна Възглавница За Тоалетна

BGN 8.63
Продуктът е наличен

Брой продукти

Добра здравина, устойчивост на разкъсване, не е лесно да се поддава на тычку.Индивидуално опаковани, компактен и преносим.Индивидуално опаковани и е подходящ за бизнес пътувания/ туризъм/ на пазаруване.Дебел материал е безопасен за използване и се разкъсва, без страх.Филмов материал е с добро водозащитным ефект, водна бариера и мръсна тоалетна.Описание Това е набор от седалките на тоалетната чиния за еднократна употреба.доста подходящ за семеен или туристическа употреба.Премиум материал е доста удобен и приятен за кожата, когато това е необходимо за тоалетна.И размерите са подходящи за повечето тоалетни.Характеристики Материал : Фолио.- Филмов материал е с добро водозащитным ефект, водна бариера и мръсна тоалетна.- Индивидуално опаковани и е подходящ за бизнес пътувания/ туризъм/ на пазаруване.- Дебел материал е безопасен за използване и се разкъсва, без страх.- Добра здравина, устойчивост на разкъсване, не е лесно да се поддава на тычку.- Индивидуално опаковани, компактен и преносим.- Цвят : син 1 бр. Размер : 48 X39 X0. 01 CM.Кръст Бод Пакет, включително 1 х чанта 50 бр.

Подробни спецификации

Свързани продукти