0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Heayzoki TypeC Male Connector Socket Connector E10TPCBAM/TPCAM за машинно оборудване, външно оборудване, лампи(2 М, вид на Наклонената наклонената кула)

Heayzoki TypeC Male Connector Socket Connector E10TPCBAM/TPCAM за машинно оборудване, външно оборудване, лампи(2 М, вид на Наклонената

BGN 10.16
Продуктът е наличен

Брой продукти

Структура на инсталацията е богат, с най-различни форми, такива като wiredtowire, frontboard installation, rearboard installation ПХБ board type.Конектор представлява задната гнездо на печатната платка Type C male, а дизайнът защелкивающегося замък, подходящ за различни устройства.Конектор е с клас на защита IP68 и широко се използва в производството на машини, прилага външно оборудване, лампи и други приложения.Диригент е изработен от латунного материал, който има добра проводимост и огнестойкостью.Обвивка на кабела е изработена от PVC, който е с висока здравина и стабилност и е подходяща за различни среди.Функция : 1. Конектор е с клас на защита IP68 и широко се използва в производството на машини, прилага външно оборудване, лампи и други приложения.2. Структура на инсталацията е богат, с най-различни форми като wiredtowire, инсталиране на frontboard, инсталиране на rearboard, и тип на борда на ПХБ.3. Конектор гнездо в задната част на ПХБ Type C мъжко и дизайн защелкивающегося замъка соответствующа за различни уреди.4. Обвивка на кабела е изработена от PVC, който е с висока здравина и стабилност и е подходяща за различни среди.5. Диригент е изработен от латунного материал, който има добра проводимост и огнестойкостью.Спецификация : Тип елемент : Type-C Connector Model : E10 TPC-BA-M/TPC-A-m Cable Дължина : Approx. 0.5 m / 1.6 ft, 1m / 3.3 ft, 2m / 6.6 ft Both Дължина сметка : прибл. 39мм / 1.5 in, 30.2 mm / 1.2 in Rated Напрежение на тока : 30 VRated за : 1.5 AInsulation Съпротива : 2000mΩApplicable температура : -40~+105 Mating времена : 500 times Shell Материал : Термопластичен PA66 Flame Горенето Ранг : V-0 Conductor Материал : Brass Cable Материал : PVC shathconnection Метод : Snap-lock (b)Водоустойчивый рейтинг : IP68 Application : Широко се използва в някои сценарии на приложение, като механично оборудване, външно оборудване, лампи, устройства за Интернет на нещата " и т.н. Списъка с пакети : 1 x конектор Type-C.

Подробни спецификации

Item Type:
Type-C Connector
Model:
E10TPC-BA-M/TPC-A-M
Cable Length:
Approx. 0.5m / 1.6ft, 1m / 3.3ft, 2m / 6.6ft
Both Ends Length:
Approx. 39mm / 1.5in, 30.2mm / 1.2in
Rated Voltage:
30V
Rated Current:
1.5A
Insulation Resistance:
2000mΩ
Applicable Temperature:
-40~+105
Mating Times:
500 times
Shell Material:
Thermoplastic PA66
Flame Retardant Grade:
V-0
Conductor Material:
Brass
Cable Material:
PVC sheath
Connection Method:
Snap lock (B)
Waterproof Rating:
IP68
Application:
Widely used in some application scenarios such as mechanical equipment, outdoor equipment, lamps, IOT devices, etc.
Package List:
1 x Type-C Connector :

Свързани продукти