0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Универсален Push in Quick Touch, за да се свържете монтаж 1/4 OD Тръба Пневматичен директен съединител/съединител (опаковка от 5 броя)

Универсален Push in Quick Touch, за да се свържете монтаж 1/4 OD Тръба Пневматичен директен съединител/съединител (опаковка от

BGN 5.59
Продуктът е наличен

Брой продукти

Преди употреба трябва да се изясни след пункты1. С изключение на въздуха и водата (само на специален вид и собствен дизайн), никога не се опитвайте да използвате тръбна връзка с други течности.2. Прилагането на тръбите съединения забранено там, където може да възникне искра и запалил.3. Прилагането на съединение на тръбите е забранено, ако температурата на водата е над 60℃ (140℉), тъй като смола може да се разлагат и се повреди от вода при висока температура.4. Тръбна връзка не е предназначен за прилагане там, където има статичен заряд.5. Никога не прилагайте тръбна връзка с допълнителна външна натоварване (огъване, усукване или участък), в противен случай ще се случи на повреди или течове.Предупреждение 1. Ако използвате тръбопроводи друг доставчик, друг допускане на газопровода може да доведе до теч или неправилно свързване и премахване.Той трябва да проверява, измерва дали OD тръба метрическим размер или инчов размер. 2. Винаги проверявайте в края на тръбата за наличието на правоъгълна рязане и проверявайте външната повърхност на тръбата за наличие на повреди или драскотини.Моля, обърнете се към следващата инструкция за свързване на тръби.Когато бъде запълнена с копираните въздушна тръба в ставата, ще имате усещането две стъпки.Първа секция - стопорный нокът, а втората-с о-пръстен.Вие трябва да поставите телефона във втората секция.Втулка се използва при свързване и разделяне тръби.Буш е изпълнена с овална форма, което е удобно при монтаж и демонтаж.След свързване на тръбите съединения и газопровода винаги се старайте да се извади тръбопровод и го предоставя на твърда връзка.3. Предпазни мерки при демонтирането на тръбопровода преди отсоединением на газопровода винаги проверявайте вътрешното налягане на газопровода на нула.Да се отделят тръби винаги натискайте силно на втулка върха, а след това вытаскивайте тръба.Ако буш не срещу с достатъчна сила, а след това тръбата е трудно да се дръпне, а запирающий нокът може да се почеше външната повърхност, която е причина за изтичане на въздух.

Подробни спецификации

Свързани продукти