0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Рафтове За Съхранение на филма Стенен Сос Бутилка Рафтове За Съхранение на Хартиени Кърпи за ръце на Притежателя Консервантная Филм Диспенсер Елегантен Защитен П?

Рафтове За Съхранение на филма Стенен Сос Бутилка Рафтове За Съхранение на Хартиени Кърпи за ръце на Притежателя Консервантная

BGN 40.23
Продуктът е наличен

Брой продукти

Вградени автомати за полиетиленово фолио и алуминиево фолио с пространство отгоре за подправки.Вградени автомати за полиетиленово фолио и алуминиево фолио с пространство отгоре за подправки.Вградени автомати за полиетиленово фолио и алуминиево фолио с пространство отгоре за подправки.Вградени автомати за полиетиленово фолио и алуминиево фолио с пространство отгоре за подправки.Лесно управление с една ръка и осигурява лесен достъп до вашите кухненски предмети от първа необходимост.Долната част на скобата може да бъде изтеглена, е подходящ за хартия кърпи с дължина 28 вж. Два вида бутон нож; кръгъл нож за тенекиен хартия или маслопоглощающей хартия, триъгълен нож за полиетиленово фолио.Подвижна притежателя на притежателя на хартия, хавлиени кърпи, много практичен.Описание : Дръж си kitchenware подреден и на едно място.Този стенен държач на салфетки с поставка за подправки прави кухнята на ефективно и удобно невообразимыми начини.Притежател е на два спорта за вашата фолио, полиетиленово фолио или восъчна хартия!Всяка опаковка има подвижен нож за бързо и лесно издаване и изрязване на хартия.Горната част на притежателя на апартамента, така че можете да запазите често използваните подправки под ръка.с ножове и гладка дръжка за осигуряване на чист рязане за бързо дозиране и готвене/за съхранение на храна.Ергономичен дизайн, удобен за използване.Характеристики : Вграден опаковки за полиетиленово фолио и алуминиево фолио с пространство отгоре за подправки.Лесно управление с една ръка и осигурява лесен достъп до вашите кухненски предмети от първа необходимост.Долната част на скобата може да бъде изтеглена, е подходящ за хартия кърпи с дължина 28 вж. Два вида бутон нож; кръгъл нож за тенекиен хартия или маслопоглощающей хартия, триъгълен нож за полиетиленово фолио.Подвижна притежателя на притежателя на хартия, хавлиени кърпи, много практичен.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS Цвят : бял, сиво синьо, каки (опция) Размер : Approx. 39x10x24 см. / 15. 35x3. 94x9. 45 инча Тегло на опаковката : approx. 792g на Помещение включва : 1 х стенен държач за хартиени кърпи Забележки : 1. истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. 2. Моля, позволете едно малко отклонение за данни на измерване.

Подробни спецификации

Свързани продукти