0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ROOMTEC Сейфове за Пушки и Дробовиков,Бърз Достъп 5 Биометрични Големи Пистолет Сейфове за Домашни Пушки и Пистолети,Пръстови Отпечатъци Оръжеен Шкаф с Отделен Кутия ?

ROOMTEC Сейфове за Пушки и Дробовиков,Бърз Достъп 5 Биометрични Големи Пистолет Сейфове за Домашни Пушки и Пистолети,Пръстови

BGN 167.20
Продуктът е наличен

Брой продукти

【Голям и висок оръжеен сейф】Размера на контура : 13.8"*13.8"*57", оръжеен шкаф може да се съхранява 5 пистолети с дължина до 50 см, а научно пространство, измерено багажник багажника е по-удобно за управление на оръжие.Серво скоростна пистолетного на замъка(13.8"*10"*8") може да се съхранява пистолети, боеприпаси и ценни неща. 【3 вида методи за отключване на】Винтовочный сейф е с биометричен пръстов отпечатък, 4-значную клавиатура, ключ за отключване, бързо отваряне само за 1 секунда и възможността за смяна на тихи режима в съответствие с личните навици. 【Высокопрочные материали】сейфове за домашни пушки и пистолети са изработени от подсилена въглеродна стоманена конструкция с тегло 90 килограма, пет 20-мм здравите стоманени стопорных болтове и са защитени от отваряне на вътрешните ръбове, здрави и трайни вътрешни линии, анти-монтировок, превенция на кражба и защищающих оръжия от деца. 【По-хуманен дизайн】Оръжеен шкаф, проектирани след внимателно обмисляне.Отзад и отдолу са предвидени 8 резба монтажни дупки за осигуряване на максимална степен на стабилност. 【Услуги】Нашите домашни винтовочные сейфове предлагат с гаранция от една година, можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние предлагаме висок стандарт 24-часово обслужване.Технически характеристики : размери : 13.8"(L) x 13.8"(W) x 57"(H)Малък вътрешен замък : 13.8"(L) x 10"(W) x 8"(H)Тегло : 90 паунда Материал : стомана Монтаж не се изисква.

Подробни спецификации

Свързани продукти