0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
2 пакета (ове)на Слънчева светлина на Открито с играта на Пламъка Водоустойчив Виси на Слънчева светлина от Здрач до Зори Auto On/Off Пейзаж Украса Осветление за Градина?

2 пакета (ове)на Слънчева светлина на Открито с играта на Пламъка Водоустойчив Виси на Слънчева светлина от Здрач до Зори Auto

BGN 10.56
Продуктът е наличен

Брой продукти

ЯРКИ ТАНЦУВАЩИ ПЛАМЪЦИ на фенери образовани 96 светодиоди, отбрасывающими мек и приятен блясък, това е идеалният вариант за алтернативен свещ фенер.ТРИ РЕЖИМА на ОСВЕТЛЕНИЕ отговарят на нуждите на различни сцени : режим на танцуващ пламък, режим на симулация на дишането, режим на постоянно осветление.ЗДРАЧ TO DAWN " AUTO ON/OFF Design приема сензор за светлина, който автоматично събира слънчевата енергия в рамките на 6-8 часа на пряка слънчева светлина по време на деня и осветява 6-8 часа на нощ.ВОДОУСТОЙЧИВА IP65 & ТРАЙНА СТРУКТУРА, изградена от висококачествена пластмаса ABS трайно за целогодишно полза отвън. На 12-МЕСЕЧЕН БЕСПРОБЛЕМНАЯ ГАРАНЦИЯ се предоставя на 365 дни за възстановяване и 365-дневен обмен на стоки за всички вреди, причинени не е човек. 1. Моля, уверете се, че включване на светлина при първото използване. (Покриване на ръка слънчев панел и щракнете върху бутона на превключвателя, за да видите, светва ли е тя. 2. Моля, уверете се, че на слънчеви панели, може да получите на пряка слънчева светлина, без никакъв подслон или стъкло, както и далеч от неестествени източник на светлина, като улични лампи. 3. Редовно почиствайте слънчев панел (уверете се, че на нея няма прекалено много прах или не е покрит от някакъв предмет), за да продукт може да е нормално да абсорбира светлинна енергия през деня. 4. За продукти на слънчеви батерии време за зареждане на батерията и времето за работа зависи от времето и околната среда по това време.

Подробни спецификации

Свързани продукти