0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Часовник, Хронометър Noctilucenc Многофункционални Мултифункционален Мъжки Часовник за Спорт и за Ежедневно за Мъже за жени(9658 black silver)

Часовник, Хронометър Noctilucenc Многофункционални Мултифункционален Мъжки Часовник за Спорт и за Ежедневно за Мъже за жени(9658

BGN 9.51
Продуктът е наличен

Брой продукти

Перфектен за ежедневна употреба и е особено подходящ за тези, които обичат да участват във всички видове спорт.Цифрови часовници също имат двоен режим на време, хронометър, обратно броене, нощна светлина, часовник с аларма и функция на алармата on time.Водоустойчив дизайн, за да се чувствате свободно да носите часовника, когато се промокаете под дъжда, да вземе душ или измийте ръцете си.С помощта на внесения EL-екран с подсветка, времето може да бъде ясно показано в подсветка.Моля, не натискайте никакви бутони под вода, за да се предотврати увреждане на водоустойчиви пръстени.Функция : 1. Перфектен за ежедневна употреба и е особено подходящ за тези, които обичат да участват във всички видове спорт.2. С помощта на внесения екран с подсветка EL, времето може да бъде ясно показано в подсветка.3. Цифрови часовници също имат двоен режим на време, хронометър, обратно броене, noctilucence, часовник с аларма и функция на алармата on time.4. Водоустойчив дизайн, накарай да се чувстват свободни да носите часовника, когато се промокаете под дъжда, да вземе душ или да миете ръцете си по 5. Моля, не натискайте никакви бутони под вода, за да се предотврати увреждане на водоустойчиви пръстени.Как да използвате : Параметри : Тип на продукта : Мъжки цифрови спортни часыматериал : ПластикБатарея Тип : LR1130 Бутон на батерия (в комплекта)Капацитет на батерията : 65 Мачдиаметр Размер : прибл.50 mm / 1,97 инча Ширина на каишка Размер : прибл.25 мм / 0,98 инча Размер : прибл.14.7 mm / 0,58 инча Употреба : Нощни часове, аларма, аларма за време, водоустойчив, работи на втори основната, показване на дата, седмица, 12/24 часов система.Как да използвате : Когато времето и състоянието на тревожност коригирани, ако е натиснат клавиша """S" или "R", натиснете "М", тя веднага ще се върне в нормално състояние за показване на времето.Състоянието на дисплея в обичайното време, натиснете "S", отобразите дата, Натиснете "R", за да покаже време на аларма.12/24 часов дисплей : При нормални условия на показване на времето натиснете "M" в рамките на 3 пъти, за да влезете в състояние на регулиране на времето, натиснете "R" в продължение на 2 пъти, за да влезете в момента на включването на държавата .

Подробни спецификации

Item Type:
Mens Digital Sports Watch
Material:
Plastic
Battery Type:
LR1130 Button Battery (Included)
Battery Capacity:
65mAh
Diameter Size:
Approx.50mm / 1.97in
Watchband Width Size:
Approx.25mm / 0.98in
Thickness Size:
Approx.14.7mm / 0.58in
Uses:
Noctilucence watch, alarm, on time alarm, waterproof, running second timing, week date display, 12/24 hour system.
How to use:
When timing and alarm state is adjusted, if S or R key is pressed, press M key, it will directly return to the normal time display state.
Display status at normal time, press S key, display date; Press R to display the alarm time. :
12/24 hour display:
 Under normal time display, press M for 3 times to enter the time adjustment state, press R for 2 times to enter the on time state, 

Свързани продукти