0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Spice Rack, iSPECLE Extra Large 4 Tier Spice Rack Organizer Кухня Плот Standing Storage Organizer with Adjustable for Feet Tall Seasoning Can Бурканчета (Черен)

Spice Rack, iSPECLE Extra Large 4 Tier Spice Rack Organizer Кухня Плот Standing Storage Organizer with Adjustable for Feet Tall

BGN 11.92
Продуктът е наличен

Брой продукти

Неръждаема стомана+от желязо. [Много голям капацитет]В сравнение с 2-степенна поставка за подправки на пазара, 4-степенна стойка за подправки могат да се настанят до 36 малки подправки и 14 високи бутилки, идеално подходящи за различни размери бутилки с подправки, може напълно да се съхранява на дневните нужди на семейството. [Супер лесен достъп]Стелажи за подправки за плотове дизайн 2 наклонен слой, подправки могат да бъдат лесно отстранени, без това да повлияе на височина; най-Горния слой на hignten ограда може да се предотврати падането на подправки, ефективно защитава вашата бутилка подправки. [Кажете сбогом на ръждясали]201 материал от неръждаема стомана с черна боя палто, двойна защита предотвратява органайзер за подправки от ръжда, не се притеснявайте за ръжда мръсни предмети, по-дълъг живот и ви придружава по-дълго. [Регулируема баланс и здрав]4 регулируеми крачета може да се регулира на височина, за да се адаптира към различни столешницам, за да запазите баланс рафтове за подправки на масата; Силиконови крачета и 0,6" рама правят органайзер рафтове за подправките е по-здрав и издръжлив, може да побере до 44 килограма. [Лесен монтаж и почистване]Оборудвани с ръчни и хардуерни аксесоари, изисква само няколко минути, за да завършите инсталацията, спестявайки си време; ако органайзер за багажник на багажник остана с мръсотия, можете да го изтриете, просто почистване, почистване без проблеми.Организаторите за подправки могат да се настанят до 36 малки бутилки и 14 високи бутилки.Конструкция организатор на плота има склонни равнина, бутилки с подправки може лесно да извадите. 4 регулируеми крачета може да се регулира на височина, за да се адаптира към различни неравна столешницам, да кухненски органайзер в равновесие.С увеличаването на броя на членовете на семейството и кухненски приправочных уреди се появиха в светлината на тези рафтове за подправки за плотове. 4-те нива сверхбольшая капацитет.Организаторите за подправки могат да се настанят до 36 малки бутилки и 14 високи бутилки.Лесно е да се вземе подправка.Конструкция организатор на плота има склонни равнина, бутилки с подправки може лесно да извадите.Регулируема баланс. 4 регулируеми крачета може да се регулира на височина, за да се адаптира към различни неравна столешницам, да кухненски органайзер в равновесие.

Подробни спецификации

Свързани продукти