0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CYHO Гаечни ключове Тънки, Набор от аксесоари в завода;Строителна площадка;Промишленост;Декорации;магазина;Ежедневното домакинство, 66x4x1.5(мм), сребро, 8 бр. Ръчни Инст?

CYHO Гаечни ключове Тънки, Набор от аксесоари в завода;Строителна площадка;Промишленост;Декорации;магазина;Ежедневното домакинство,

BGN 4.76
Продуктът е наличен

Брой продукти

Това просто са провокиращи все ключ с отворен край.На повърхността на продукта се обработва метод за поцинковане.Той е много подходящ за закрепване на болтове.Това няма да се промени въртящ момент е лъжа.Той е водоустойчив и влагостойок, и му лесно ръждясва.Приложими случаи : за производство;строителство;индустрия;декорации;магазина;домакинство;на открито пътуване;училища;хотели;ресторант цвят : сребрист материал : стомана форма : неправилна форма, общото нето тегло : 144(г) дължина : 66(мм) ширина : 4(мм) височина/дебелина : 1,5(мм) отвор : 4(mm) в пакета е включено : 8 парчета ръчни инструменти гаечни ключове / гаечни ключове характеристики : Това е просто пробиване рожковый ключ на повърхността на изделия от обработени гальванизировать процес е много подходящ за крепежни болтове в него, не ще се промени в момент на лъжа той е водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, и това не е лесно ръжда недвижими 304 неръждаема стомана, може да се използва на места с повишени изисквания към винт материал, притежава силна корозия и не ръждясва, той може да бъде проверен с помощта на специални отвари за тестване 304 неръждаема стомана обща разликата между 201 неръждаема стомана 304 неръждаема стомана, която 201 от неръждаема стомана лек, за да заржаветь при излагане на вода, а има и заплаха за сигурността има слой от анти-масло от ръжда върху повърхността на продукта, главно, за да го предпази от корозия, този ключ е лесно за носене на приложимите случаи : ремонт на автомобил, на дома, на улицата, промзона, производствен цех и т.н. приложими хора : подходящ само за възрастни и информиране на : разстояние между гаечен ключ дупки 4 мм, спецификация м2 винт + гайка, и съответната спецификация ключ 4 мм 1. Дръжте далеч от деца 2. Дръжте далеч от места с висока температура 3. Сложете го в ниска позиция, за да се избегне нараняване.

Подробни спецификации

Свързани продукти