0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Дъска за гладене Вода, дъска за Гладене маса - Домакински Сгъваема дъска за Гладене Голяма 12240см КОНГМИНГ (размер : 12240см)

Дъска за гладене Вода, дъска за Гладене маса - Домакински Сгъваема дъска за Гладене Голяма 12240см КОНГМИНГ (размер : 12240см)

BGN 17.92
Продуктът е наличен

Брой продукти

★Материал : 100% памучен шапка, огнеустойчиви тъкани, устойчиви на висока температура 200 градуса, с помощта на процеса на горещо покритие за високо налягане, устойчивост на абразия, не е лесно отвалиться, не е лесно да се деформира. ★ Характеристики : Удобна форма на рамо, могат да бъдат изгладени ризи по-бързо и т.н., заострени, за да отговарят на брюкам, гладене на дрехи-бързо, по-лесно на повърхността, по-дебели нескользящий дизайн кофи, безопасен за използване. ★ Размер : 122*40 см (поради ръчно измерване ще бъде грешка 1~2 см). ★Прилага за : подходяща за лява и дясна ръка, регулиране на височината, за точно позициониране на идеална работна височина, естествено и удобно гладене. ★Рама е с превозно устройство, което предотвратява случайно разполагането по време на транспортирането на борда, а рамката е подходяща за плоско на пода, за да осигури солидна гладене повърхност.Параметри на продукта★ Категория : дъска за гладене★Материал : друго★ брутното Тегло на продукта : 9 кг★Особености : Изкачване / сгъваема★Вид на продукта : X тип★ Характеристики : фиксирани ръкави, въртящи се и сгъваеми, регулируема височина, стабилна подкрепа, плоска повърхност, нескользящая дизайн.★ На сцената на употреба : ежедневно, семеен.★Приложими хора : възрастни★ Съвет : -Ако не получавате стоката е нормално или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние своевременно да ви обслужим. - От стрелба на светлина, монитори и други фактори снимка на продукта може да има малка разлика в цвят, с нещо истинско, което е нормално. - Проблеми с продукта - ние - Ако не ви харесва този стил, моля, елате в нашия магазин и ще имате по-богат стил на продукта, за да изберете.

Подробни спецификации

Свързани продукти