0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Средство За Облекчаване на Удължаване на Мигли, Крем За премахване на Лепило За Удължаване на Мигли, Аромат на Пъпеш Бързо Отстраняване на Засаждане на фалшиви Миг?

Средство За Облекчаване на Удължаване на Мигли, Крем За премахване на Лепило За Удължаване на Мигли, Аромат на Пъпеш Бързо Отстраняване

BGN 16.16
Продуктът е наличен

Брой продукти

Крем за премахване на лепило за удължаване на мигли : Мощна формула на крем за премахване на лепило за удължаване на мигли улеснява отстраняването на вашите наращенных на миглите, разтваряне на лепилото за мигли в продължение на няколко минути.Така че сега спестете си ценно време с помощта на нашия быстродействующего средство за отстраняване на грим.Ниско раздразнение : Подходящ за любителите на удължаване на мигли или салони за красота.Ниско дразнене, бързо разтваряне и премахване на адгезионной връзка.Средство за изграждане на миглите : Пъпеш притежава деликатен аромат, мек и не е дразнещо и може да се контролира сама по себе си.Тихо, но много ефективно премахва лепило.Крем текстура : при изтриване той не ще излязат в очите, като течност, и не боли истински ресницам.Той е сигурен и ефективен за използване.Лесно за носене и употреба : Изчакайте 1-2 минути след нанасяне, за бързо премахване на фалшиви мигли, които са безопасни, не съдържат остатъци и не дразни очите.Благодарение на новите подобрени формули продукт е с малки размери, лесен за пренасяне и употреба.Функция : 1. Лесна употреба : Изчакайте 1-2 минути след нанасяне, за бързо премахване на фалшиви мигли, които са безопасни и свободни от остатъци и не дразни очите. 2. Крем текстура : той не ще протече в очите, като течност, когато той ще бъде изтрита и няма да навреди на истинските мигли.Той е сигурен и ефективен за използване. 3. Нежен : Пъпеш притежава деликатен аромат, мек и не е дразнещо и може да се контролира сама по себе си. 4. Преносима пишеща машина : Нови модернизирана формула на продукта е малък, лек, за да се разрушат и да се използват.Параметри : Вид на продукта : крем за облекчаване на присаждане на мигли Материал : паста Срок на годност : 2 години Съдържанието нето : 8 г/бутилка Група потребители : индивидуален, професионален козметичен салон Осъществяване списък : 1 x крем за облекчаване на присаждане на мигли Забележка : Бъдете внимателни, за да паста за зъби не е била в очите, когато го използвате.

Подробни спецификации

Item Type:
Grafting Eyelash Remover Cream
Material:
Paste
Shelf Life:
2 Years
Net Content:
8G/Bottle
User Group:
Individual, Professional Beauty Salon
Package List:
1 x Grafting Eyelash Remover Cream :
Note:
Be careful not to let the paste flowing into the eyes when using it. :

Свързани продукти