0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
NUOBESTY 50Pcs Поли Bubble Mailers Set Поли Padded Мейлър Пликове Waterproof Bubble Mailers Bag for Shipping, Packaging, Mailing Самостоятелно Seal (Пинк)

NUOBESTY 50Pcs Поли Bubble Mailers Set Поли Padded Мейлър Пликове Waterproof Bubble Mailers Bag for Shipping, Packaging, Mailing

BGN 34.64
Продуктът е наличен

Брой продукти

Сигурен и здрав - е Изработен от екологично чисти материали, практичен и траен, водоустойчив и лек, че може да се намалят транспортните разходи за вашия бизнес.Поли Bubble Mailers Set - той е много по-солиден хартиени пликове и може да осигури амортизирующую защита за форми и грешни предмети по време на дъждовния транспорт. - Много подходящ за транспортиране, преместване, съхранение и защита на всички чупливи предмети като телефони, козметика, бижута, електронни продукти и др. за Защита на личните данни - Оборудван с лепило, защитени от неоторизиран достъп.След като запечатан плик, не може да се отвори, ако няма видими признаци на фалшифициране.Непромокаеми торби Bubble Mailers - това е водоустойчив и много по-трайни, отколкото хартиени пликове, и може на външен вид да осигури защита на възглавници, когато формата или неправилни елементи се транспортират в дъждовните дни.Поли Padded Мейлър Пликове - Нашата розова водоустойчива шампанско поща-това е сигурно, икономично превозно и упаковочное решение за вашия малък бизнес.Не позволявайте на социалното дистанцированию забави вас. 50 Pcs Поли Bubble Mailers Set Поли Padded Мейлър Пликове Waterproof Bubble Mailers Bag for Shipping, Packaging, Mailing Самостоятелно Seal ( Pink ) Ако търсите професионални и евтини опаковки, пликове, вашето изследване е тук.Това е така, защото нашият пузырчатый плик може да отговори на вашите нужди.Използването на висококачествени материали, водоустойчивост, устойчивост на удар, защитата на околната среда и практичност.Защитете ценни или чупливи предмети по време на транспортирането.Подходяща за телефони, бижута, козметика, маски, електронни продукти и др. За малкия бизнес и онлайн търговците на дребно това е икономически ефективен вариант.Информация за продукта Цвят : розов Материал : PE Размер : около 15. 00 X11. 00 X0. 20 см Защитен и здрав - е Изработен от екологично чисти материали, практичен и траен, водоустойчив и лек, че може да се намалят транспортните разходи за вашия бизнес.Поли Bubble Mailers Set - той е много по-солиден хартиени пликове и може да осигури амортизирующую защита за форми и грешни предмети по време на дъждовния транспорт. - Много подходящ за транспортиране, преместване, съхранение и защита на всички чупливи предмети като телефони, козметика, бижута, електронни продукти и др. за Защита на личните данни - Оборудван с лепило, защитени от неоторизиран достъп.След като запечатан плик, не може да се отвори, ако няма видими признаци на фалшифициране.Непромокаеми торби Bubble Mailers - това е водоустойчив и много по-трайни, отколкото хартиени пликове, и може на външен вид да осигури защита на възглавници, когато формата или неправилни елементи се транспортират в дъждовните дни.

Подробни спецификации

Свързани продукти