0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Кабелен Коректор Кабелен Транкинговый Комплект за Стенен монтаж Кабел Чист Cable Channels Тел Скрытники Обновен Кабелен Комплект за Управление 10 бр Капачка Кабел, Опъна?

Кабелен Коректор Кабелен Транкинговый Комплект за Стенен монтаж Кабел Чист Cable Channels Тел Скрытники Обновен Кабелен Комплект

BGN 11.19
Продуктът е наличен

Брой продукти

【2021 Актуализирана новата версия на Set】 Комплект кабелни магистрали-перфектен помощник за организиране на вашите мръсни кабели и осигуряване на повече места за занимания, лесно се облича вашия дом или офис и има голямо значение за това как изглежда вашият дом или офис.Отърви се от бъркотията и грозни кабели с помощта на нашата лесна за използване на кабелна песента да се върти. 【10 кабелни канали за максимално покритие】Нашия пакет включва 10-висококачествени PVC-канали със самозалепваща подложка, всеки канал L40cm x W2.4cm X H1.4cm, с обща дължина 4,0 m, е по-дълго, отколкото други кабелни магистрали други марки. 22шт различни конектори, 20pcs винтове и 20pcs земята, освен това ние предлагаме 10 броя кабелни превръзки за вас за по-лесно управление на вашите кабели. 【Чудесен начин да защитите семейството си】Свободни кабели не просто изглеждат мръсни, но те могат да бъдат опасни за вашето семейство и домашни любимци.Скриване на кабели или въжета, с помощта на нашия проводник за предотвратяване на евентуални злополуки. 【Два начина за инсталиране за вас избират】Всеки транкинг за окабеляване е самозалепваща скеле , просто премахва защитен слой и е лесен за инсталиране.Както и крепежни винтове и анкеры.И двата метода са лесни, можете да изберете този, който искате. 【Cuttable и Paintable осигуряват по-удобно】Можете също така да рисуват по канали в съответствие с вашия домашен интериор и вашата стена и лесно да ги изрежете до всяка желаната дължина.Стъпка 1 : Намокрете повърхността фина шкурка, стъпка 2 : Нанесете два слоя боя за скрит кабел.Чудесно за скриване на кабели от телевизора, както и други домашни и офис електроника, като например компютри, DVD, лампи и т.н.

Подробни спецификации

Свързани продукти