0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
12 Пакет Слънчева светлина Открито Коледна Украса, Обновен Цвят на Промяна И Топло Бяла Коледа Виси на Дърво Светлини Открит Водоустойчив Градина Светлини на Слънч?

12 Пакет Слънчева светлина Открито Коледна Украса, Обновен Цвят на Промяна И Топло Бяла Коледа Виси на Дърво Светлини Открит Водоустойчив

BGN 29.59
Продуктът е наличен

Брой продукти

【Висящите външни слънчева светлина и продължително време на работа】- 12 опаковки слънчеви панели с потрескавшимися стъклени топки носят отличителен и привлекателен външен вид, когато е осветен през нощта.Вградена слънчева обновена монокристаллическая силиконовата слънчев панел, който може по-добре да събира слънчевата светлина и зареждайте батерията с по-висока ефективност, работно време може да достигне 8-10 часа след пълно зареждане. 【Нова версия - 2 режима на осветление Слънчева светлина】- За разлика от другите на пазара, нашите окачени коледни осветителни тела с две работни режима (постоянен топъл бял и многоцветное промяна). 2 в 1 висящи слънчева светлина градина, за да спести повече пари, можете да настроите режима на осветлението в зависимост от вашите нужди и да ви донесе една чудесна атмосфера. 【Водоустойчив и високо качество на】 - Изработен от устойчив от стъкло и неръждаема стомана, той може да работи добре при лошо време, вятър, дъжд, сняг, студ.Съчетава с добре загерметизированным кораб слънчеви панели, тези на открито слънчева светлина имат силни водоустойчивые & прахозащитен функции, здрави материали могат да се възползват от много години. 【Лесен за инсталиране и използване】 - Кабели не се изисква като цяло, слънчеви коледна украса на двора се събират слънчева енергия през целия ден и при пряка слънчева светлина.Допълнителни 12 скоби са включени в комплекта, така че можете да се мотае и да го монтирате навсякъде, където искате, например, в градината, вътрешен двор, двор, път дървото, на балкона, на клона, зонтике. 【Коледен подарък на клиентите и подкрепа】 - Външни слънчева светлина декоративни подходящи за празник, карнавал, фестивали, партита на къмпинг или на ежедневието.Също така невероятен избор за коледен подарък за семейството и приятелите си (да ПОЛУЧИТЕ ПОМОЩ С ПОРЪЧКА под вашия номер на поръчка, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа и предлагаме гаранция 24 месеца). 12 x Слънчеви кристални стъклени глобуси. 12 x клипове. 1x Ръководство за потребителя.Махнете защитното фолио от слънчеви панели.Включете ключа и заредете се с него не по-малко от 8 часа преди първата употреба.По време на инсталацията не забравяйте, че слънчеви панели, обърната към слънцето.Слънчев глобус външни светлини с два режима на работа (постоянна топъл бял и промяна на цвета), 2 в 1 режима на осветление ще ви донесе друга атмосфера и привлекателен външен вид, когато е осветена през нощта. 12 x Слънчев Пращене Стъклен Глобус Lights12 x Clips1x Ръководство за потребителя.Вградена обновената монокристаллическая силиконовата слънчев панел, който може по-добре да събира слънчевата светлина и зареждайте батерията с по-висока ефективност, работно време може да достигне 8-10 часа след пълно зареждане.Топли съвети.Махнете защитното фолио от слънчеви панели.Включете ключа и заредете се с него не по-малко от 8 часа преди първата употреба.По време на инсталацията не забравяйте, че слънчеви панели, обърната към слънцето.

Подробни спецификации

Свързани продукти